Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία «ΠΑΠΑΔΕΑΣ–ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1985 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής και διακίνησης βιομηχανικών εργαλείων και σιδηρικών στην Ελλάδα.

Καθιερώθηκε στο χονδρικό εμπόριο ως πρωτοπόρος και καινοτόμος με άμεση διανομή και διαρκή διαθεσιμότητα, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες.

Προμηθεύει, καθημερινά, τα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια. Μέσω αυτών καλύπτει τόσο τον επαγγελματία, με την καλύτερη σχέση ποιότητας–τιμής στα εργαλεία του ώστε να αντέχουν στις απαιτητικές εργασίες του, όσο και τον ιδιώτη με φιλικότερα στη χρήση εργαλεία για να φτιάχνει μόνος του από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο δύσκολες κατασκευές.

Το εμπορικό μας σήμα

Το εμπορικό σήμα ΚRAUSMANN είναι από τα μεγαλύτερα στον τομέα του ερασιτεχνικού ηλεκτρικού εργαλείου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της προώθησης της ερασιτεχνικής σειράς εργαλείων “ORANGE POWER” θέσαμε ως στόχο μας την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου αγοραστή και θεωρούμε επιτυχία την απόλυτη ικανοποίηση του.Πιστεύουμε ότι το πετύχαμε, αφού είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια ευρεία σειρά προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζονται ακολουθώντας πιστά τα αλματώδη βήματα της τεχνολογίας συνδυάζοντας την αυθεντικότητα με την υψηλή αισθητική, την εργονομία με το πιο σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές παράλληλα όμως με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς επιταγές ασφαλείας.

500.000

Εργαλεία

250

Σημεία πώλησης

400.000

Ευχαριστημένοι χρήστες

15

Χρόνια αξιοπιστίας

WordPress Image Lightbox